"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Frøya Aktiv - Høst 2020

Frøya Aktiv - Høst 2020
 
For barn i alderen 10-12 år dvs 5-7. klasse (gjelder årskullene 2008-09-10)

Ekstra trening for de som ønsker mer

Frøya Aktiv er et tilbud til alle Frøya-spillere født i 2008 – 2009 - 2010, og er ment for dem med en ekstra interesse og motivasjon for å trene fotball. Dette er for deg som ønsker å trene mer og med høy kvalitet. Det er viktig å understreke at Frøya Aktiv ikke er en fritidsordning! Det forventes høyt frammøte, konsentrasjon, innsats og et ønske om personlig utvikling på hver trening. 

 Vi streber etter å utvikle oss videre som klubb, og vil med dette lage et bedre tilbud til de som ønsker å trene mer og bli bedre fotballspillere. Det er årsaken til at vi fortsetter med Frøya Aktiv.

Målet er at det skal inspirere og motivere unge fotballspillere til å utvikle seg og stadig ta nye steg. Vi i Frøya fotball ønsker da at i tillegg til de vanlige treningene med laget så skal de ivrigste få muligheten til en ekstra trening i uken.

Treningene gjennomføres hver tirsdag fra kl 14.00 – 15.30 på Frøyabanen. Vi har også tilgang til Frøyahallen slik at hvis banen blir dekket med snø kan vi trekke innendørs.

Trenere vil være Kristoffer og Runar. Begge spiller på Frøyas A-lag, og vet hva som trengs for å bli en bedre fotballspiller. Kristoffer har spilt i Frøya i hele sin karriere, og er kaptein på A-laget. I tillegg har han trent Frøyas juniorlag og vært hjelpetrener på A-laget. Han jobber på Seljedalen barneskole. 

Runar studerer og har spilt i Frøya i 3 sesonger. Tidligere spilte han for Skjervøypollen som er på Sunnmøre hvor han kommer fra.

Pris : kr 400,- fra 13. oktober til 22. desember.

Oppstart: 13. oktober kl 14.00. Møt i god tid.

Det er i denne omgang kun bindende påmelding for Høst og hele beløpet (kr 400,-) må betales ved påmelding. Det er ingen oppsigelse og ingen penger tilbakebetales hvis barnet slutter i perioden. Dette må vi gjøre for at vi skal kunne betale lønn til trenerne. Frøya Aktiv er et underskuddsprosjekt for Frøya fotball, men vi synes det er viktig som klubb å vise at vi ønsker å satse på barn og ungdom.

Det sendes ut ny info når vi skal starte opp i januar 2021.

Innbetaling skjer i sin helhet ved påmelding

Påmelding gjøres her

Innbetaling av kr 400,- på konto: 3624.67.46790  mrk Frøya Aktiv og barnets navn.

Ved spørsmål rundt Frøya Aktiv ta kontakt med barnets trener, eller direkte med Terje Kvalheim på mail: eller telefon 916 38 060

 

Hilsen Frøya fotball

 

Utleie av festlokaler

Skal du arrangere et selskap? Frøya Idrett har flotte lokaler til leie med plass til ca 80 personer. Lokalet… Les mer..

Noe du leter etter?