"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Seier i første hjemmekamp

I Peter Bullock sitt comeback ble det en fin seier mot Centrum Tigers. 

I en kamp uten sjefen sjøl, Edmunds Gabrans som dessverre sliter med vond rygg var det Kurt Ali som stod frem som den store dirigenten.  

Det ble mye kriging under kurven og den krigen vant Frøya, mye takket være Peter Bullock og Ali Ouakkaha som dro ned henholdsvis 13 og 8 returer hver. 

Ali Ouakkaha som virkelig har tatt steg denne sesongen og blitt en svært sentral spiller i årets Frøyalag sier følgene om kampen: 

 

Vi starter greit og ballen gjør jobben for oss. Forsvaret vårt resulterte i at vi fikk enkle poeng i begynnelsen av kampen. Etterhvert begynner vi å gjøre for mye en mot en og går vekk fra det som vi er god på. Og da kommer Centrum i rytme og vi er på hælene. 

I 3. periode så starter begge lagene med lite energi og det ser ut som vi synes det var greit i fem min. Men så kommer lederen våres Peter Bullock og tar ansvar med å få opp intensiteten og da løper vi fra de. Får enkle poeng, stopp i forsvar.

Andrija Blatancic og Stein Otabor kommer innpå og gjør en god kamp. Det var herlig og ha den ene lederen vår tilbake. Han gjør så mye for oss i forsvar og angrep, utrolig flink til å finne den personen som er åpen.

 

Toppscorere Frøya:

Hamad Mostafa: 17 poeng

Ali Ouakkaha: 16 poeng

 

Topp returplukkere: 

Peter Bullock: 13 Returer

Ali Ouakkaha: 8 Returer

 

Topp Assist: 

Ali Ouakkaha: 7 Assist

Peter Bullock: 6 Assist

 

 

Toppscorer Centrum: 

Ahmed Nawar Haddad: 23 Poeng

 

Statistikken fra dagens kamp finner du på basket.no

 

Neste kamp er "hjemme" mot Nidaros Jets Lørdag 15/11 kl16:00

Kampen spilles i Tysvær arena like utenfor Haugesund vi håper så mange som mulig tar turen ned og er med å heier på Frøya.

Noe du leter etter?