NBA på TV2sport

Nå blir endelig en av verdens største idretter å se også på Norsk tv.

TV 2 har sikret seg eksklusive rettigheter til én kamp fra National Basketball Association (NBA) hver søndag, til og med andre runde av sluttspillet i april. Når det drar seg til med Conference Finals sender TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo alle kampene, til NBA-vinneren er kåret i juni. I tillegg vil det bli sendt tre kamper 1. juledag - og ikke minst All-Star-kampen i New York 15. februar 2015.

 

Totalt kan det bli over 50 direktesendte NBA-kamper og alle sendes på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo. I tillegg sendes det ukentlige magasin- og høydepunkt-program - henholdsvis mandag og torsdag - på samme kanal.

 

Den toårige avtalen starter allerede førstkommende søndag, 16. november kl 19.00, med kampen mellom Denver Nuggets og New York Knicks. Kommentator blir Christian Paasche - selv tidligere basketballspiller, og kjent som både sykkel-, ski- og håndballkommentator på TV 2.

 

- Vi er stolte over å kunne presentere et så spektakulært produkt som NBA på TV 2s kanaler. Målet vårt er å gi seerne store sportsopplevelser, og NBA garanterer en unik kombinasjon av ekstreme atleter, action og artisteri, sier TV 2s sportssjef, Vegard Jansen Hagen.