Helsvart i Tysvær

Det var dessverre ingen god dag for Frøyaguttene i dag. 74 - 86 (23-28  11-17  8-19  32-22)

Vi starter kampen uten glød, og virker rett og slett uinteressert i å spille basket. Å slippe inn 28 poeng i første periode forteller mye om hvilken innsats som ble lagt ned. Og sier vel og mye om hvor lite klar laget var til kamp i dag.

Nå spilte vi riktig nok uten lagets motor (Edmunds) som dessverre sliter med dårlig rygg for tiden. Vi krysser fingre og tær og håper at Ed snart er tilbake på banen. Han er en veldig viktig spiller for oss. Når i tillegg laget`s reservemotor (Kurt Ali) går for halv maskin grunnet lite trening i uken pga sykdom. Så fant vi aldri rytmen i spillet vårt.

Når vi starter med en dårlig førsteperiode. Og så vidt klarer å hangle med Nidaros i andre periode, går vi til pause med 34 - 45 til gjestene. Vi håper at en god peptalk i pausen vil endre på ting, men tredje periode viser seg å være katastrofal. Nidaros leker med oss og opparbeider en ledelse på hele 22p (42 - 64) når fjerde periode starter.

Skal vi lete etter noen lyspunkt i dag må det bli at vi får til en god sisteperiode. Hvor spillerne virkelig tar frem det som bor i laget. Fra å ligge under på det meste med 24p klarer vi å hente inn det meste av ledelsen, og er ned med bare 7p 2min før slutt. Dessverre blåste vi det meste av kreftene her, og klarer ikke å hente inn de siste syv poengene. Det ender med tolv poengs tap 74 - 86.

Ellers var det kjekt at Frøya`s Tysværing Espen Markhus har en god kamp på sin opprinnelige hjemmebane.

Ellers kan det og legges til at det er hyggelig og veldig kjekt å se at Nidaros Jets vokser og blir bedre og bedre. Det var et mye er helhetlig og solid lag i dag, enn hva vi møtte i åpningsrunden for en måned siden. Jets viste i dag at de nok blir et lag å regne med utover i sesongen.