"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Frøya`s skillscamp

Da er det tid for påmelding til årets skillscamp.

I år har vi utvidet med to trenere til.

Kurt Ali Ouakkaha Størseth som spiller for Frøya sitt BLNO lag. Vi vil påstå at dette kanskje er Kurt Ali sin beste sesong i BLNO så langt i hans kariere. Til tross for at laget har en svak sesong.

Den andre treneren som er ny i år er ingen ringere enn Karamo Jawara som for tiden oppholder seg i USA og spiller 1div. college basket for North Carolina Central Univeristy. Han gjør det oppsiktsvekkende bra, sjekk linken.  http://www.wralsportsfan.com/nc_central/video/14350384/

I tillegg så er Arne Ingebrigtsen og Nicholas Phillip som begge spiller for Tromsø Storm i år. De er begge sterkt delaktig i det som ser ut for at seriemesterskapet vil havne nettopp i Tromsø denne sesongen.

Sist men ikke minst så har også Nikolas K. Skouen meldt at han og stiller på årets camp. Nikolas spiller for tiden i Tyskland og gjør det veldig bra for sin klubb MTV Herzøg som leder sin avdeling.

Til felles med alle fem trenerne er at de:

1. Spiller på toppnivå

2. Er svært sentrale for sine lag

3. De har alle godt kjennskap til Amerikansk college basket. (for de som ønsker tips om hva som må til for å spille der).

4. Og ikke minst, alle har sin fortid som spillere i Frøya i hele sin ungdomstid.

 

Noe du leter etter?