"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Frøya ruster opp for siste halvdel

Calix Black NdiayeFørste halvdel av sesongen er unnagjort. Vi er så langt fornøyd når vi leser tabellen. Første halvdel av sesongen er gjennomført nesten uten forwarder på laget. Og da sier det seg selv at vi sliter inside mot de beste lagene.

Noe som igjen har gjort at vi har måtte bruke Ed i en noe uvanlig posisjon for hans del å være. I tillegg til at både Ed og Reno har måtte spille nesten hele kamper uten hvile på benken.

Etter jul vil vi være betydelig forsterket under kurven. Som de fleste har fått med så er Peter tilbake, og har allerede fått med seg noen kamper. I tillegg er Millah klar for å tre på seg den gule Frøyadrakten igjen etter jul.

Miilah1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halvor Laastad Gulliksen er også tilbake i Frøya drakt etter jul. Halvor har spilt flere sesonger i Frøya, han var blant annet med på oppturen tilbake fra 1div. til BLNO 2009/10.sesongen. Halvor er en robust råsterk forward som alltid gir 100% når han er på banen. Alain er glad for å ha en god lagkamerat tilbake. I tillegg til disse er også Calix Black Ndiaye signert inn som Frøya spiller. Calix ble av mange regnet som den beste Norske basketspilleren. Men desverre så måtte Calix legge opp i 2007 grunnet en korsbåndskade. Men nå er Calix tilbake på banen, han har allerede hatt noen forsiktige treninger med laget. Men foreløpig er det usikkert hvordan kneet reagerer. Om det ikke begynner å skrike for mye, så er det ikke umulig at det er duket for et comback for Calix i BLNO. Med disse spillerne på plass i siste halvdel, håper vi at det blir en enklere oppgave å fordele spilletid. Slik at også de unge spillerne slipper mer til innimellom.Alain Halvor

Noe du leter etter?