"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Tap for G16 i kretsmesterskapet

Dessverre ble det tap i kretsmesterskapet for Sund på bortebane. 

Frøya guttene gikk ut i hundre og viste null respekt på bortebane. Ting fungerte bra og vi følte vi hadde bra kontroll, så bra at vi går opp i 0 - 1 ledelse (målscorer Alexander). Etter vår scoring kommer Sund bedre med i kampen og det bølger litt frem og tilbake. Vi klarer å stå i mot slik at vi kan gå til pause med 0 - 1 ledelse.

Etter pause er det tydelig at Sund har fått samlet krefter. De går kjapt opp og utligner til 1 - 1 etter bare noen minutter`s spill i andre omgang. Sund fortsetter å kjøre på, overtar kampen litt og går opp i ledelse 2 - 1 Men Frøya er ikke villig til å gi seg så lett. 15min. før full tid utligner Frøya igjen, denne gang med Mike-William og det står 2 - 2. Tiden er i ferd med å renne ut og spillerne begynner å belage seg på ekstraomganger. Bare minutter før full tid er Sund igjennom og får satt ballen i mål 3 - 2. Nå er det så liten tid igjen at Frøya ikke får mobilisert til å sette inn et siste krafttak for å klare ny utligning.

Sund vinner kanskje litt fortjent kampen, og er dermed laget som går videre til neste runde.

Men i følge trener Lasse er det absolutt ikke noe grunn for å henge for lenge med hodet. Han er kjempefornøyd med treningsinnsatsen til hele laget, og ikke minst det laget har prestert i kampene i årets sesong.