"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Minifotball 2013

minifotballOLSVIK IL har fått ansvaret for serie oppsettet for minifotballen 2013. Klubbene som er tilknyttet sone vest er:

Frøya, Bønes, Fyllingsdalen, Kjøkkelvik, Loddefjord, Vadymra, Lyngbø, Mathopen, Olsvik, Inter Bergen og Laksevåg.

De siste årene har terminoppsettet for guttefotball i Sone Vest vært preget av hektisk aktivitet like før serien skal starte, mye ansvar har blitt delegert ut til hvert enkelt lag, og lagene har måtte ringe rundt og sende e-poster til motstanderlag for å finne datoer og tidspunkt for kamper. Årsaken er at ingen har hatt konkret ansvar for å samle klubbene i Sone Vest og organisere dette.

Dette har kretsen gjort noe med, og OLSVIK IL er i 2013 ansvarlig for å organisere terminoppsettet for 2013 for alle guttelagene 7-10 år.

Vi i Olsvik IL ser at kanskje det viktigste av alt er å komme tidlig ut med informasjon, og få alle dere til å sette av dato for terminoppsett-møte allerede nå.

TERMINOPPSETT-MØTE BLIR TORSDAG 11. april kl 1900-2030 i Olsvik Grendahus (kjør forbi Olsvikbanen, ta til høyre inn på grusplass ca 100 meter etter avkjøring til Olsvikbanen).

For at klubbene og de enkelte lag skal ha utbytte av dette er vi 100% avhengig av at informasjon spres til de rette, og at hvert eneste lag er representert med minst 1 person på dette møtet.

Allerede nå må dere derfor spre info til lagene, og be alle sette av denne datoen.

Det er ekstremt viktig at ALLE lag er representert på dette møtet. Denne dagen skal hele oppsettet lages. De som ikke stiller på møtet vil bli overlatt ”til seg selv” og må på egen hånd ta oppgaven med å kontakte motstandere og finne datoer og klokkeslett selv.

Vi kommer tilbake til dere med mer informasjon like over påske. Da har vi satt opp

  • oversikt over alle puljene i hver enkelt klasse
  • hvilke lag som skal spille mot hvem
  • hvilken uke hver enkelt kamp skal gå.

Da får dere en uke på dere til å sette opp dato og klokkeslett for hjemmekampene deres (altså må dette koordineres med den i klubben som er ansvarlig for banetider). Denne oversikten skal dere ta med dere på møtet 11.april, og utveksle med de andre lagene. Vips så har man hele serieoppsettet klart.

Inntil videre får dere ha en god påske.

Dere hører fra oss.

Har dere spørsmål: Send e-post :)

Mvh
Soneansvarlig Sone Vest
V/ Olsvik IL

Roger Ytre-Hauge –
Espen Lillestøl -