"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Jenter 14 med finaleseier i Plussbank CUP

I år tok Jenter 14 turen tilbake til Kristiansand for å spille Plussbank cup fra 21-26 juni, dette var noe vi gledet oss til, da vi hadde en kjempefin tur i fjor med nesten det samme laget. Vi var bare 2 stk jenter og 1 trener som var byttet ut.

Turneringen startet ganske hardt og brutalt for disse jentene, som hadde gått gjennom vårsesongen her hjemme med 0 tap og bare 1uavgjort, og hadde rykket opp til å spille 1 divisjon til høsten, så vi hadde store forhåpninger for jentene våre. Men da vi i første kamp møtte Klepp 1, ville ingenting gå vår vei, jentene bommet på ballen, klarte ikke spille sammen, alt gikk bare galt og vi tapte 4-1.

Samme dag hadde vi kamp mot Rælingen, og dette var tiden for å komme seg på beina igjen, de klarte det til dels, men det var fortsatt mye som hang igjen etter første kampen, så denne kampen endte også med tap på 2-0. Jentene var nedfor, og jeg tror ikke helt de skjønte selv hvorfor det gikk som det gikk, men det var bare å bite tennene sammen til neste kamp, vi kunne ikke gå til A-sluttspillet i år, så da fikk vi prøve å gå hen å vinne B-sluttspillet. Da måtte vi starte fra og med neste kamp, som var dagen etter mot Torridal. Uansett skulle vi ha 2 kamper denne dagen, men da var det vinn eller forsvinn fra kamp nr 2. Jentene spiller seg opp og hadde drøssevis med målsjanser denne kampen, men ballen ville ikke inn i nettet, kampen endte 0-0, dermed endte på 4 plass i puljen med 1 poeng. Men med litt dyreparken og badeland fra denne til neste kamp skulle hjelpe, for i 1/8 dels finalen mot Finnøy var det ett helt nytt lag på banen, de var begynt med egen "peptalk" på banen før kampen, hvor jeg tror de fleste jentene deltok i verbalt, og dette så ut som det hjalp, for vi går hen og moser Finnøy av banen med hele 4-0, så nå var vi klare for ¼ kvartfinale mot Vindbjart. Vi fortsetter som vi gjorde mot Finnøy og vinner hele 3-0 i denne kampen og er klare for semifinale mot Trott 2. Dette er utrolig gøy.

Semifinalen skulle spilles tirsdag kl 1425, så etter kvarten var det bare å slappe av og roe ned fram til denne kampen. Vi lovet jentene pizza hvis vi vant semien og kom til finalen.

Vel, det ble en slitekamp, merket at jentene var begynt å bli litt sliten, men det er utrolig hvor de henter kreftene sine fra. De vinner kampen 1-0 og var det beste laget på banen (skulle ha scoret mange flere mål, men det holdt). Nå var vi alle klar for en rein Bergens finale mot Bjarg som skulle spilles onsdag kl 1000.

Igjen ble det en slitekamp for jentene, men det så ut som det var vi som ville mest, vi tar ledelsen etter 18 min i 1 omg og dette holder ut kampen. De siste 5 min kjørte Bjarg på, men klarte ikke å putte ballen. Så Frøya vant B-sluttspillet 1-0, og tok dermed pokal med hjem til Bergen. Dette var utrolig gøy å være med på, all den gleden som det var med jentene og de foreldrene som hadde tatt turen nedover til Kristiansand. Det var stort for jentene. Vi slapp heller ikke inn mål de siste 5 kampene, noe det står respekt av.