"Sammen skal vi skape gode opplevelser"

Seier til A-laget og opprykksjansen er nå meget høy

A-laget vant i går kveld på Tjønnen 3-0 mot nr 2 på tabellen NHH.

Opprykksjansen er meget høy - anslår 90% - da Frøya leder med 9 poeng foran NHH som kun har 2 kamper igjen og nr. 3 Odda har fremdeles en teoretisk sjanse da de ligger 11 poeng bas men har 4 kamper igjen. Frøya trenger 1 eller 2 poeng på de 3 siste kampene dersom Odda tar 4 seire på rad.

Gårsdagens kamp åpnet i et forrykende tempo fra Frøya's side. 1. sjansen kom allerede etter 5 min da Fred satte ballen like utenfor.

En rekke gode angrep ble rullet opp, men uttellingen lot vente på seg. Et nydelig angrep etter 25 min. avsluttet Fred elegant i mål og 1-0 til Frøya. NHH skaper lite, men får noen dødballer og langskudd som kunne blitt farlig. 1-0 til pause.

Andre omgang starter i samme tempo, men intensiteten og tempoet faller i en 15 min. periode. Deretter tar det seg opp igjen og etter 65 min. scorer Fred et nydelig mål igjen og i tillegg er det mye ping pong i boksen til NHH i denne perioden uten at det blir uttelling på alle disse mulighetene. Når Vorland setter 3-0 etter 75 min er kampen med dette definitivt avgjort. NHH har vel kun 1 klar sjanse i løpet av hele kampen mens Frøya produserer 7-8 helt klare hundreprosentere.

En sterk kamp av Frøya og spesielt 1. omgang var meget godt gjennomført i et så høyt tempo at spillerne måtte ta all grunnteknikk i bruk for å spille ball på ett og to touch. 2 omgang var Frøya også god periodevis.

Johan Fredrik Kvalheim er nå oppe i 23 scoringer.

Nå er det kun teori som gjør at opprykk ikke kan offisielt bekreftes.